Petek, 28. januar 2022, 02:59
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
9.10.2012

Vremenska napoved - 9. oktober 2012

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 9. oktober 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 9.10.2012Popoldne bo deloma jasno, ponekod bo še več oblačnosti. Najvišje temperature bodo od 14 do 20 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, občasno bo v nekaterih krajih rahlo deževalo. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 12, čez dan bodo najvišje temperature od 10 do 14, na Primorskem do 19 stopinj Celzija.

V četrtek in petek bo v glavnem brez padavin vreme, v petek proti večeru bo od jugozahoda pričelo deževati.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo zmerno do pretežno oblačno, danes zlasti v krajih severno od nas, jutri pa se bodo tudi ponekod drugje občasno pojavljale rahle padavine.

Gorski svet
Danes bo v začetku pretežno oblačno in ponekod megleno, ponekod bodo občasno rahle padavine. Popoldne bo oblačnost nekoliko manj strnjena, delno se bo nebo zjasnilo. Pihal bo v glavnem zmeren, v visokogorju tudi okrepljen veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 4 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem oblačno, tudi megleno, občasno se bodo pojavljale rahle padavine. Pihal bo rahel do zmeren, v visokogorju tudi krepkejši veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 9. oktober:
9.10.1997
Predvsem na severovzhodu je bilo izjemno toplo za mesec oktober. V Lendavi so izmerili 27,7 stopinj C, v Murski Soboti se je ogrelo do 27,2 stopinj C, na Letališču Maribor, na Jeruzalemu in v Gornji Radgoni do 26,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Warwick RI | waterfall bing