Petek, 28. januar 2022, 02:54
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
30.10.2012

Vremenska napoved - 30. oktober 2012

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2012 > oktober > 30. 10. 2012
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 30. oktober 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 30.10.2012Popoldne bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, ki je bo vedno več tudi v zahodni Sloveniji. Ponekod bo pihal jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 3 do 8, na Primorskem do približno 12 stopinj Celzija.
Jutri bo v vzhodni in deloma osrednji Sloveniji jasno, drugje bo pretežno oblačno. Popoldne bo v nekaterih predelih zahodne Slovenije že začelo rahlo deževati. Pihal bo jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od -4 do 2, ob morju približno 6, čez dan bodo najvišje temperature od 5 do 11, na Primorskem do 14 stopinj Celzija.

V noči iz srede na četrtek bo dež od zahoda zajel vso državo. Ob morju bo pihal jugo, v Vipavski dolini pa bo prehodno zapihala zmerna burja.
V četrtek dopoldne bo dež ponehal, le v zahodni Sloveniji bo občasno še rahlo deževalo. Popoldne se bo zlasti v vzhodni Sloveniji delno zjasnilo. Pihal bo jugozahodni veter.
V noči iz četrtka na petek se bodo padavine v zahodni Sloveniji okrepile in v petek čez dan ponovno zajele večji del Slovenije.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem jasno. Jutri se bo v krajih zahodno in južno od nas nebo pooblačilo. Popoldne bo zlasti v Istri že začelo deževati. Drugje bo še delno jasno.

Gorski svet
Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Popoldne bo zlasti v Posočju več oblačnosti, tam bo ponekod tudi megleno. Pihal bo v glavnem šibek jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov pa sredi dneva približno -6 stopinj Celzija.
Jutri dopoldne bo še delno jasno. Čez dan se bo nebo pooblačilo, le na Pohorju bo še jasno. Popoldne bo zlasti v južnem predgorju Julijskih Alp že rosilo ali rahlo deževalo, nad približno 1500 m pa rahlo snežilo. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 1, na 2500 pa -3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 30. oktober:
30.10.1940
Sneženje, ki se je v nekaterih krajih začelo 27. oktobra, je ponehalo. Na Rakitni so zjutraj izmerili 37 centimetrov, v Žireh 31 centimetrov, na Pleskem pri Hrastniku 22 centimetrov, v Slovenj Gradcu 20 centimetrov, v Kranju in Dolenjem Medvedjem selu pri Trebnjem 16 centimetrov ter v Celju 12 centimetrov visoko snežno odejo.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Shengshan | marmolada bing