Petek, 28. januar 2022, 03:00
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
24.10.2012

Vremenska napoved - 24. oktober 2012

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2012 > oktober > 24. 10. 2012
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 24. oktober 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 24.10.2012Popoldne in jutri bo precej jasno. V prvem delu dneva bo po nižinah megla ali nizka oblačnost, ki se bo danes ponekod na vzhodnem delu države države lahko zadržala tudi čez dan. Jutri čez dan bo ponekod zapihal jugozahodnik.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 8, na planotah Notranjske in v alpskih dolinah približno 0, čez dan bodo najvišje temperature od 13 do 18, na Primorskem približno 20 stopinj Celzija.

V petek bo v začetku še delno jasno, ponekod po nižinah bo megla. Čez dan se bo od zahoda nebo pooblačilo. Na zahodnem delu države in jugu države bo občasno deževalo, ob morju bo lahko tudi zagrmelo. Ponekod bo pihal jugozahodnik. Zvečer se bo dež okrepil in razširil nad vso Slovenijo.
V soboto bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo popoldne lahko spustila do nižin. Ob morju bo zjutraj še pihal rahel jugo, popoldne pa bo začela pihati burja.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes in jutri pretežno jasno. V prvem delu dneva bo po nižinah megla ali nizka oblačnost, ki se lahko danes vzhodno od Slovenije zadrži tudi čez dan. Jutri bo ponekod zapihal jugozahodnik.

Gorski svet
Danes bo precej jasno. V visokogorju bo pihal rahel severozahodnik, v sredogorju pa bo prevladoval šibak lokalni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov 7 stopinj Celzija.
Jutri bo precej jasno. Pihal bo rahel zahodni do severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov 6 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 24. oktober:
24.10.1947
Niz zelo hladnih oktobrskih juter se je še nadaljeval. V Celju je bila najnižja temperatura minus 8,2 stopinj C, v Žireh se je ohladilo do minus 7,8 stopinj C, v Stari Fužini do minus 6,7 stopinj C in v Ljubljani do minus 3,7 stopinj C. V Slovenj Gradcu so ob 7. uri zjutraj namerili minus 7,0 stopinj C.

24.10.1923


slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Jindo | video