Petek, 28. januar 2022, 03:40
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.10.2012

Vremenska napoved - 11. oktober 2012

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2012 > oktober > 11. 10. 2012
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 11. oktober 2012.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.10.2012Danes bo na zahodnem delu države države delno jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno. Na Primorskem bo pihala rahla burja.
Jutri bo pretežno oblačno. Zlasti v južni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo, proti večeru pa bodo padavine ponehale. Na zahodnem delu države države se bo delno zjasnilo.
Zjutraj bodo najnižje temperature od 5 do 10, na Primorskem približno 12, čez dan bodo najvišje temperature od 10 do 15, na Goriškem in ob morju približno 20 stopinj Celzija.

V soboto in nedeljo bo zmerno do pretežno oblačno, Pojavljale se bodo krajevne padavine.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes zmerno do pretežno oblačno, deloma jasno bo zlasti ob Jadranu in v Furlanski nižini. Jutri bo v krajih zahodno od nas deloma jasno, drugje pretežno oblačno. V krajih južno od nas bo deževalo. Popoldne se bo delno zjasnilo tudi v Avstriji.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, le v visokogorju bo lahko občasno deloma jasno. Občasno bo v nekaterih krajih rosilo ali rahlo deževalo. V visokogorju bo pihal zmeren zahodnik, v sredogorju pa šibak jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 3 do 6, na višini 2500 metrov približno 1 stopinje Celzija.
Jutri bo oblačno in megleno, v visokogorju občasno delno jasno. Ponekod bo rosilo ali rahlo deževalo. Pihal bo rahel zahodni do jugovzhodni veter, v sredogorju pa šibak južni do jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura od 6 do 10, na višini 2500 metrov približno 2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 11. oktober:
11.10.1970
Popoldne je bilo v veliko krajih ponovno zelo toplo za sredino meseca oktobra. V Tolminu in na Slapu pri Vipavi se je živo srebro povzpelo na 27,0 stopinj C, v Ilirski Bistrici so izmerili 26,2 stopinj C, v Ljubljani 24,9 stopinj C, v Babnem Polju 24,0 stopinj C in v Ratečah 22,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Fort James Island | pot