Nedelja, 23. januar 2022, 01:14
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
8.6.2016

Vremenska napoved - 8. junij 2016

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2016 > junij > 8. 6. 2016
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 8. junij 2016.

Napoved za Slovenijo
vreme 8.6.2016Popoldne bo v vzhodni Sloveniji jasno, drugje zmerno oblačno. Nastale bodo posamezne plohe ali nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 27 stopinj Celzija.
Jutri bo pretežno oblačno, v prvem delu dneva se bodo krajevne padavine pojavljale zlasti v zahodni in severni Sloveniji, popoldne pa tudi drugje. Vmes bodo tudi nevihte. Zjutraj bodo najnižje temperature od 11 do 15, ob morju 17, čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 24 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V petek bo v prvem delu dneva še oblačno, deževalo bo zlasti na vzhodnem delu države in jugu države. Čez dan se bo postopno jasnilo, popoldne bodo možne posamezne plohe. V soboto se bo ponovno nebo pooblačilo. Padavine se bodo dopoldne najprej začele pojavljati v zahodni in južni Sloveniji, popoldne pa bodo zajele večji del države. Zapihal bo zahodnik.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 12. do 17. junija 2016

Od nedelje do petka bo nad večjim delom Evrope ciklonsko območje. V drugi polovici tedna se bo nad srednjim in vzhodnim Sredozemljem krepilo območje visokega zračnega tlaka.

V nedeljo bo oblačno in deževno. V ponedeljek se bo delno jasnilo, možne bodo popoldanske plohe. Oblačno s krajevnimi padavinami bo tudi v torek. V drugi polovici tedna bodo verjetnosti za padavine predvidoma ponovno manjše.


Sosednje pokrajine
Danes bo deloma jasno, v Alpah in v krajih zahodno od nas bodo popoldne posamezne nevihte.
Jutri bo pretežno oblačno, zlasti v krajih zahodno in severno od nas bo deževalo. Vmes bodo tudi posamezne nevihte.


Gorski svet
Danes bo dopoldne dokaj jasno, sredi dneva in popoldne pa se bo razvijala kopasta oblačnost in nastale bodo posamezne plohe ali nevihte. Pihal bo v glavnem šibak veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 5 stopinj Celzija.

Jutri bo oblačno in megleno s padavinami. Vmes bodo tudi nevihte. Pihal bo v glavnem šibak veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 8. junij:
8.6.1985
V nalivih, ki so se pojavljali tudi naslednji dan, je zlasti na Gorenjskem in severnem Primorskem padlo veliko dežja. Do jutra naslednjega dne je v 48 urah v Lepeni pod Krnom padlo 148 milimetrov, v Stari Fužini v Bohinju 134 milimetrov, na Bregu pri Bledu 128 milimetrov in v Ratečah 111 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Santa Caterina | presearch