Torek, 1. december 2020, 02:53
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
20.6.2014

Vremenska napoved - 20. junij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > junij > 20. 6. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 20. junij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 20.6.2014Popoldne bo spremenljivo oblačno. Krajevne plohe in nevihte se bodo od severa postopno razširile nad večji del države. Ponekod bo zapihal severovzhodnik.
Jutri bo precej jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah možna kratkotrajna megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 12, ob morju 15, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 27 stopinj Celzija.

V nedeljo bo v glavnem jasno. V ponedeljek bo v začetku delno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami ali nevihtami.


Sosednje pokrajine
Popoldne bodo plohe in nevihte zajele najprej kraje severno od nas in se potem pomikale proti jugu. V sosednjih krajih italije in ob Jadranu bo v glavnem suho. Jutri bo povsod jasno.

Gorski svet
Dopoldne bo delno jasno in v glavnem brez padavin. Nekateri vrhovi bodo že občasno v oblakih. Popoldne bo pretežno oblačno pa pretežno oblačno s pogostimi plohami in nevihtami. Čez dan bo pihal rahel zahodni, v visokogorju zmeren severozahodnik. Zvečer bo zapihal severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 3 stopinje Celzija.
Jutri bo precej jasno, čez dan bo nastalo nekaj kopaste oblačnosti. Pihal bo rahel zahodni do severozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 4 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 20. junij:
20.6.1961
V notranjosti države se je prehodno ohladilo, na obali in v Goriških brdih pa je bilo ob šibki burji za mesec junij neobičajno vroče. V Dragonji je bila najvišja temperatura 32,1 stopinj C, v Kopru se je segrelo do 32,0 stopinj C, v Kortinah pri Črnem Kalu do 31,6 stopinj C in v Kubedu ter Vipolžah do 30,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Kailua | panorama bing