Sreda, 25. november 2020, 11:31
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.6.2014

Vremenska napoved - 12. junij 2014

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2014 > junij > 12. 6. 2014
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 12. junij 2014.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.6.2014Popoldne bo jasno, nastale bodo krajevne nevihte, lokalno bodo možni močnejši nalivi in ni izključena tudi toča. Čez dan bodo najvišje temperature od 29 do 33, na Primorskem do približno 35 stopinj Celzija.
Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Zlasti sredi dneva in popoldne se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte, kakšna pa bo lahko tudi prej. Kakšna bo tudi v noči iz petka na soboto. Zjutraj bodo najnižje temperature od 12 do 19, čez dan bodo najvišje temperature od 26 do 29, na Primorskem do 32 stopinj Celzija.

V soboto bo spremenljivo oblačno. Nastajale bodo posamezne plohe in v zahodni polovici države tudi posamezne nevihte. Še nekoliko ohladilo se bo. V nedeljo bo pretežno oblačno, padavine bodo manj verjetne.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo jasno, nastajale bodo krajevne nevihte. Ob morju jih ne bo. Vročina bo začela popuščati. Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. zlasti sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. Dnevna temperatura bo še nekoliko nižja kot danes.

Gorski svet
Danes bo dopoldne pretežno jasno, čez dan pa bodo nastali kopasti oblaki in popoldne krajevne nevihte. Veter bo šibak in vzhodnih smeri, ob nevihtah bodo tudi močnejši vetrovni sunki. Temperatura na 1500 bo približno 19, na višini 2500 metrov 10 stopinj Celzija. .
Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Kakšna ploha ali nevihta bo lahko že zjutraj ali dopoldne, zlasti pa se bodo pojavljale sredi dneva in popoldne. Veter bo šibak, v visokogorju bo pihal severozahodni veter, nižje pa bo spremenljive smeri. Temperatura na 1500 bo približno 15, na višini 2500 metrov 9 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 12. junij:
12.6.2003
Drugi v nizu treh zaporednih zelo vročih dni. V Biljah pri Novi Gorici so izmerili 37,0 stopinj C, v Metliki se je živo srebro povzpelo na 35,8 stopinj C, na Bizeljskem na 35,6 stopinj C, na Letališču Portorož na 35,0 stopinj C in v Murski Soboti na 34,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Ischia | hochfeiler