Sobota, 28. november 2020, 17:41
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
24.11.2013

Vremenska napoved - 24. november 2013

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2013 > november > 24. 11. 2013
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 24. november 2013.

Napoved za Slovenijo
vreme 24.11.2013Danes bo oblačno. Na Primorskem bo v glavnem suho, drugje se bodo občasno še pojavljale rahle padavine. Nekoliko več jih bo v severni in vzhodni Sloveniji. Meja sneženja bo od 500 do 800 m nad morjem. Padavine bodo zvečer ponehale, najkasneje v vzhodni Sloveniji. Burja na Primorskem se bo popoldne nekoliko okrepila. Čez dan bodo najvišje temperature od 2 do 7, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.
Jutri zjutraj bo še nekaj oblačnosti, ponekod v osrednjem delu države bodo zjutraj možne manjše padavine. Čez dopoldne se bo nebo zjasnilo, v vzhodni Sloveniji pa se bo popoldne zmerno nebo pooblačilo. Pihal bo okrepljen severnik, na Primorskem zmerna, v Vipavski dolini tudi močna burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od -1 do 3, v alpskih dolinah do -6, ob morju približno 7, čez dan bodo najvišje temperature od 0 do 6, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

V torek bo v zahodni Sloveniji v glavnem jasno, drugje pa zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo okrepljen severnik, na Primorskem močna burja. V sredo bo delno jasno in hladno, veter bo oslabel.


Sosednje pokrajine
V sosednjih pokrajinah bo danes oblačno, padavine se bodo pojavljale v krajih severno in vzhodno od nas, dopoldne pa tudi ponekod v Istri in Kvarnerju. Pihala bo rahla, popoldne zmerna burja. Jutri bo v krajih severno in vzhodno od nas zmerno do pretežno oblačno, možne bodo krajevne padavine. Drugje bo v glavnem jasno. Pihal bo okrepljen severnik, ob Jadranu zmerna do močna burja.

Gorski svet
Danes bo oblačno in megleno, občasno bo še snežilo. Zapade lahko še do 10 cm snega. Nevarnost snežnih plazov bo povečana! Zvečer bodo padavine ponehale. Pihal bo zmeren severni do severvzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -1, na višini 2500 metrov pa -7 stopinj Celzija.
Jutri bo na Pohorju zmerno do pretežno oblačno, drugje v glavnem jasno. Možne bodo posamezne snežne plohe. Pihal bo okrepljen severnik. Nevarnost snežnih plazov bo povečana! Mrzlo bo, temperatura na 1500m bo približno -9, na 2500m približno -15 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 24. november:
24.11.1988
Ponovno zelo hladen novembrski dan, jutro je bilo v veliko krajih po nižinah najhladnejše novembrsko po letu 1950. V Celju se je ohladilo do minus 19,4 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu do minus 19,2 stopinj C, v Volčjem Potoku pri Kamniku do minus 18,0 stopinj C, v Murski Soboti do minus 16,6 stopinj C, v Novem mestu do minus 15,1 stopinj C, v Ljubljani do minus 14,5 stopinj C in v Tolminu do minus 10,3 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Gunsan | izlet